© Sporanki 2010

Serkan Aydın, Sporanki canlı yayınındaydı...

Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın, Sporanki canlı yayınına katıldı. 

Aydın, Sporanki'de yayınlanan "Gençlerbirliği İleri" yayınımıza katılacak, takımla ilgili düşüncelerini anlattı...

YAYIN LİNKİMİZ...

https://www.youtube.com/watch?v=9y7bET_s9NA

 

“Puan olarak beklentimin önündeyiz”

Gençlerbirliği Futbol Şubesi Sorumlusu Serkan Aydın, Sporanki YouTube kanalında yayınlanan ‘Gençlerbirliği İleri’ programının konuğu olarak açıklamalarda bulundu. Öne çıkanlardan derlediklerimiz şu şekilde:

-Bandırmaspor karşısında böyle bir mağlubiyet aldığımız için mutlu oldum. 1-0 kaybetsek üzülecektik. Bu maçta bir bahanemiz yok. Ligin başında böyle bir mağlubiyet bence olumlu bir şey. Fazla özgüvenden dolayı sahadaki performansların geriye gittiğini gördük. Bu maç bize ders oldu.

-Sinan Hoca şu an tartışmaya açık bir konu değil. Sinan Hoca bu ligi 10. da 12. de bitirse, ilk 3’te de bitirse, kulüp olarak haksızlık etmemeliyiz. Geçen senen bir mucize yarattı. Geçmişi bu kadar hızlı silip atmayalım. Bir hata, kusur varsa sorumluluğu ben alırım.

-Sinan Hoca her koşulda devam etmeli. Eline büyük bütçeler verip takım kurdurmadık. Elimizdeki bütçeyle yapabileceği en iyi kadroyu sağladık sadece. 100 milyonluk bütçeyle yapılan işler kolay işler değil.

-(Soru: Niyazi Akdaş döneminden sonra başkan adayı olur musunuz?) – Onu süreç gösterir, bilemiyorum. Ben başkan olmasam bile katkı vermeye hazırım. Başkan olamadığım için küsüp gitmedim. Yine geldim katkı sağlamaya çalışıyorum.

-Lig başlamadan bir tablo yapmıştım. İlk 8 hafta 11 puan, sonraki 9 hafta 16-17 puan gibi. İlk yarıyı 27-28 puanla bitirirsek, ikinci yarıda eksiklerimizi kapattığımız takdirde ligi ikinci bitiririm diye iddiam vardı. Puan olarak şu anda beklentimin önünde gidiyoruz.

-Ligin ilk yarısını 30 puan ve üzeri bitirirsek içiniz çok rahat olsun ligi zirvede bitiririz. 23-24 puanlarda bitirirsek play-off oynarız. Bu ligde lig ikinci yarı oynanıyor. Bizim play-off içinde olmamız boynumuzun borcu. Play-off altını başarısızlık addederim.

-Mete Kaan’ın devre arasında gelme ihtimali var. Her zaman sıcak tutuyoruz. Eyüpspor’da forma giymesi biraz zor görünüyor. Mete Kaan, buraya gelirse yine hırsla kendisini göstermek için oynayacaktır.

-Mustapha Yatabare ile ilgili eleştirileri anlayamıyorum. Çok profesyonel ve çalışkan bir isim. Yatabare’nin sahada olması bile rakibe tedirginlik veriyor. Ben Yatabare’den memnumum. Sambou Yatabare’yi de abisi nedeniyle transfer etmedik.

-Kayode’yi çok istekli görüyorum. Bir çıkış yakalamak istiyor. 270 bin Euro’ya anlaştık. Başka teklifler de vardı. Uygun fiyata getirdik. Oynamak istediği için buraya geldi. Böyle aç futbolculara ihtiyacımız var. Bence Kayode’den çok faydalanacağız.

Derleyen: GHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER