© Sporanki 2010

Servet Yılmaz'dan Gençlerbirliği'ne ziyaret

Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, bugün Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne bir nezaket ziyaretinde bulundu. İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Yılmaz, Başkan Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi ve göreve seçilmelerinden dolayı tebrik etti.

 

Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Ankara’nın en önemli değerlerinden biri olduğuna vurgu yapan Servet Yılmaz, Ankara sporunu ve Ankara kulüplerini daha iyi yerlerde görmek istediğini, bu konuda Akdaş ve yönetim kurulumuzun elinden geleni yapacağına şüphesinin olmadığını söyledi.

 

Niyazi Akdaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Ankara Emniyeti’nin gerek Eryaman Stadı’ndaki maçlarda gerekse başkentte yapmış olduğu özverili çalışmaları yakından takip ettiklerini anlattı. Kongre sürecinde de sıkıntısız bir kongre atlatılmasında Ankara Emniyeti’nin önemine vurgu yapan Akdaş, ziyaretin ardından Servet Yılmaz’a isminin yazılı olduğu Kırmızı Kara forma hediye etti.

Ziyarette Başkan Akdaş’ın yanı sıra Genel Sekreter İlke İğrek, Sayman Şahap Yaralı, Basından Sorumlu Asbaşkan Muammer Akyüz, Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu, Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kudret Hatipoğlu, Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Talip Çankırı ile Sportif Direktör Baki Mercimek ve Teknik Direktör Metin Diyadin de yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER