© Sporanki 2010

Seyit İçgül ilk kez Sporanki'ye konuştu

Ankaragücü’nün yeni Sportif Direktörü Seyit İçgül, ilk defa Sporanki Genel Yayın Yönetmeni Orhan Sal’a konuştu.

İçgül görüşmede; Başarının ekip çalışması ile geleceğini, ekip çalışması olmadan tek başına başarı gelmeyeceğini ifade etti.

Seyit İçgül’ün açıklamaları şu şekilde; “Ankaragücü’ne imza attık. Yönetim kurulu toplantısından sonra resmi açıklama yapılır. Ankaragücü çok potansiyeli olan bir camia. Kulübün ağırlığın bilmek gerekli.

Gelişimle bazı eleştiriler oluyor. Sosyal medyadan da bana yazıyorlar. Ama eleştirmek için çok erken. Bir işe başlamadan eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Eliştirilmem için belli bir süre çalışmam ve yaptıklarımın görülmesi gerekli. Şu an bir şey yapmadık. Eleştiriler 6 ay sonra veya lig sonunda olmalı. Tabii bizim de hatalarımız olacak. Eleştiriye saygımız var. Eleştirilmeliyiz de. Ama biraz zamana bırakmak lazım.” Dedi...

“BAŞARILARIM VAR”

“Benim geçmişte Sportif Direktör olarak önemli başarılarım var. Benim çalıştığım dönemlerde 2 kez Karabükspor’u, 1 kez Konyaspor’u, 1 kez de Erciyesspor’u şampiyon yaptık. Hepsinde de Sportif direktördüm. Konyaspor’da benim kurduğum kadro daha sonra Aykut Kocaman’la Türkiye Kupası kazandı. 8 yıl Süper Ligde çalıştım. Karabük’te kurduğum kadroyla UEFA oynadık.

Emenike yine benim dönemimde geldi. Tabii bunların hepsini ben başardım demiyorum. Bu iş bir ekip işidir. Ekip olmazsa hiç bir şey olmaz. Ekip malzemeciden, kulüpteki aşçıdan başlar. En tepedeki yöneticilere kadar gider. Birliktelik ve beraberlik olmazsa başarı gelmez.” Ifadelerini kullandı.

“BAŞARI BÜTÜNDÜR!”

“Bizim bu sezon hedefimiz şampiyon olmak. Ama sadece şampiyonlukla olmaz. Sportif başarıyla olmaz. Kulübün kurumsallaşması, borcunu azalması, alt yapıdan oyuncular çıkarması gerekir ki o zaman başarılı olarak görülelim.” dedi.

ORHAN SAL

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER