© Sporanki 2010

Sıkı durun, mekanın sahibi geliyor...

Sıkı durun, mekanın sahibi geliyor...

Ankaragücü, Süper Lig'in 20. haftasında evinde Kasımpaşa ile 18. kez karşı karşıya gelecek.
Ateş hattını yakından ilgilendiren kritik mücadele öncesi iki ekip arasında oynanan 17 maçta 4'er galibiyet çıktı. Taraflar 9 kez de puanları paylaştı.

Ankaragücü 2 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile aldığı 13 puanla 17. sırada kendine yer bulurken, Kasımpaşa, Süper Lig'de geride kalan 19 haftada; 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile topladığı 15 puanla 16. sırada yer aldı.

Ligde ilk yarıda İstanbul'da oynanan müsabakada ise konuk ekip Ankaragücü 1-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Eryaman Stadyumu'nda 13.30'da oynanacak olan müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Bahattin Duran ve İlker Takpak yapacak. Mücadelede Hakan Ülker ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ankaragücü maça yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile ilk kez çıkacak. Aynı zamanda 15 yeni transferden kiralık olarak verilmeyenler de ilk kez sarı - lacivertli formayla sahaya çıkacaklar. M.Reşit Akçay'ın nasıl bir 11'le maça başlayacağı ise bilinmiyor. 

Başkent ekibinde 3 tane cezalı oyuncu bulunuyor. Takımdan gönderilecekler arasında yer alan Canteros ile birlikte Alihan ve Cebrail'de cezalı. Kayseri'de sakatlanan Pazdan'ın ise oynayıp oynamayacağı netlik kazanmadı. 

Karşılaşmaya yoğun ilgi var.Satışa sunulan 20 bin biletin 14 bini 23.30 itibarıyla satılmış durumda. Stadyumun tamamen dolması bekleniyor. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER