© Sporanki 2010

Sinan Kaloğlu: "Futbol çok garip..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, takımının Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalarak play-off hattının dışında kalmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

-İlk yarıyı önde tamamladık. İkinci yarı rakibimiz can havliyle saldırdı. Rüzgarı da arkalarına aldılar. Açıkçası birkaç pozisyon verdik. Çocuklar çok iyi mücadele etti. Onu belirtmek lazım.

-Sezon başında kimsenin beklemediği başarıları elde ettik. Son haftaya kadar hatta 90+3. dakikaya kadar play-off hattının içinde yer aldık.

-Futbol çok garip. Kalecimize faul var. Hakem Yasin Hoca, yardımcıları, VAR ekibi… anlam veremiyorum. Bir kaleciye faul olması için ne olması lazım? Verdikleri karar kimsenin işine gelmedi. Adaletli bir karar olmadı. Ama Allah katında verdikleri kararın karşılığını herkes alacak.

-Üzgünüz. Golü yedikten sonra rakibimiz 90+3’de golü buldu. Futbol çok enteresan bir oyun. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Birçoğu ilk kez bu seviyede oynadı ve formanın hakkını verdi. Çok emek harcadık, buraya kadar geldik. Şartlar ne olursa olsun, oraya girmiyorum, futbolcularımla iyi mücadele ettik. Olmadı, nasip değilmiş. Bu nasibi elimizden alan verdiği karar yanlış olmasına rağmen… Bir şey demiyorum şimdi. Üzgünüm, sinirliyim.

-Rakibimiz de alt lige gitti. Onlara da geçmiş olsun. Sonuç ne onlara ne bize yaradı. Yapacak bir şey yok.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER