© Sporanki 2010

Sinan Kaloğlu: "İyi mücadele ediyoruz"

Sinan Kaloğlu, “Hafife alınacak bir takım değiliz” dedi. 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 1-0 kazanılan Bodrum FK maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Öne çıkanlar şu şekilde:

-Öncelikle oyuncularımı kutlamak istiyorum. İlk 3 maçta zorlu rakiplere karşı oynadık ve 7 puan çıkardık. Gayet iyi gidiyoruz. İnşallah daha iyi gideceğiz.

-Rakibimiz etkili oyuncularına alan ve zaman bırakmak istemedik. Buna göre kurgularımız oldu. Maça iyi de başladık. Öne de geçtik. İki, üçüncü golü atabileceğimiz pozisyonları da bulduk. Bu tip maçlarda bunları atmak lazım.

-İkinci yarı rakibimiz daha baskılı oynamaya çalıştı. Biz de önde olmanın stresiyle biraz geri çekildik, bence bu çok iyi olmadı. Bu konuyu oyuncularımla konuşacağız. Sonuçta ikinci yarıda da pozisyonlar bulduk. Top rakipteyken iyi bir savunma anlayışı, top bizdeyken de genişleyerek, aralarda topla buluşarak pozisyonlar yarattık.

-Hafta hafta ilerliyoruz. İyi bir takımız. Hafife alınacak bir takım değiliz, bunu gösteriyoruz. İyi mücadele ediyoruz. Hem savunma hem hücumda iyiyiz. Hücumda daha iyi olmak için çalışacağız. Hazır olmayan oyuncularımız var. Hedefimiz her hafta kazanmak. Nerede olduğumuza sonra bakacağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER