© Sporanki 2010

Sinan Kaloğlu mağlubiyeti değerlendirdi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 4-1 kaybedilen Bandırmaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Derlediklerimiz şu şekilde:

-Rakibimizi tebrik ederim. En başta pozisyon vermeyen bir görüntü vermiştik. Savunmamızda bir hata golü yedik. Erken gördüğümüz kırmızı kart iyi olmadı. Rakibimiz rüzgarı arkasına alıyor. İlk yarı hem geride hem rüzgara karşı oynamak kolay değil. Rakibimiz bunun avantajını kullandı.

-Yine her şey iyi gidiyordu. 1-0 iken Amilton’un net bir pozisyonu vardı. Atsa her şey yine çok daha farklı olacaktı. Devrenin sonunda yine rüzgarın etkisiyle ikinci golü yedik. Daha sonra farklı motivasyonla çıkmak istedik.

-Bir kırmızı kart daha… Sonrasında yediğimiz gol ve yine rüzgar, siz de gördünüz. Söyleyecek çok şey bulamıyorum. Hepimiz üzgünüz. Bu tip sonuçlar var futbolda. Ders alıp daha da gelişeceğiz. Biz iyi bir takımız.

-Böyle bir ortamda, rüzgara karşı, 9 kişiyle kaliteli bir rakibe karşı oynamak kolay değildi. Üzgünüz. Önümüzdeki maça bakacağız, daha iyi konsantre olacağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER