© Sporanki 2010

Sinan Kaloğlu: "Verilmeyen gol maçın kırılma anıydı..."

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, maç 2-1 devam ederken verilmeyen golün maçın kırılma anı olduğunu söyledi. Kaloğlu’nun maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde:

-Rakibimizi kazandığı 3 puandan ötürü kutluyorum. Şunu da belirtmek gerekiyor. Maç skorunun oyunla alakası yok. İstediğimiz gibi, düşündüğümüz stratejiye bağlı olarak oyuna başladık ve golü de bulduk. İki tane hiç beklemediğimiz bize yakışmayan gol yedik.

-Sonuçta yine mücadelemizi bırakmadık. Özellikle ikinci yarı çocuklar elinden geleni yaptı. Pozisyonlarımız da vardı. Eyüpspor’un ikinci yarıda kaleye geldiği tek pozisyon gol oldu.

-Hakem Ali Yılmaz, ekibi ve VAR’daki arkadaşlardan ricam maçı bir kez daha izlesinler. Bu gelişimleri için çok önemli. Biz her maçı ‘neyi daha iyi yapabiliriz’ diye defalarca izliyoruz.

-Maç 2-1’ken yüzde 99 topun çıkmadığı pozisyonda verilmeyen gol vardı. Orası bence kırılma anıydı. Maç 2-2 olacaktı. Eyüpspor’u baskı altında tutuyorduk. Rakibi demoralize ederken bize moral verecek bir pozisyondu. Hakemler takdir haklarını genelde Eyüpspor lehine kullandı.

-Uzun zamandan sonra bir mağlubiyet aldık. Zorlu bir fikstür ve zorlu bir rakibe karşı yenildik. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Futbolcularımla gurur duyuyorum, harika mücadele ettiler. Biz bundan sonra yine kazanmaya devam edeceğiz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER