© Sporanki 2010

Sinan Osmanoğlu’ndan önemli açıklamalar!

Gençlerbirliği’nin yeni transferi tecrübeli savunma oyuncusu Sinan Osmanoğlu, kulübün medya ekibine açıklamalarda bulundu. Derlediklerimiz şu şekilde:

-Gençlerbirliği’ne karşı son dönemde oynadığım 4-5 maçta 4 gol attım. Artık taraftarlarımız endişelenmesin artık gollerimi Gençlerbirliği için atmaya çalışacağım.

-Buraya alışmam çok kolay oldu. Çok fazla tanıdığım oyuncu var kulüpte. Daha önce birlikte oynadığım 4 oyuncu var. Diğer arkadaşlar da takip ettiğim, bildiğim kişiler. Güzel ve sıcak bir ortamımız var. Her şey iyi gidiyor.

-Stoperde Alperen Babacan iyi tanıdığım bir futbolcu. Onunla beraber iyi bir sezon geçirmiştik. Çok profesyonel ve işini yapan birisi. Sürekli görüşüyoruz. İyi bir uyum yakalayacağız diye düşünüyorum.

-Burada, daha önce şampiyonluk yaşamış, hedefe oynamış çok fazla oyuncu var. Buraya gelirken bunu da düşünerek geldim. Beraber bir oluşumun içinde yeniden bir hedefle Gençlerbirliği adına bir şey oluşturabilir miyiz diye düşündüm. Onu amaçlayarak geldim. Güzel bir ortamla bunu yakalayabileceğimizi düşünüyorum. Geçen sezon da önemli bir başarıydı. Son maçta play-off kaçtı. O hedefin içindeki birçok futbolcu hala burada. Bu hedefi yeniden yakalamak için mücadele edeceğiz.

-Bu sezon sahada iyi bir mücadele vereceğimizi düşünüyorum. Her zaman iyi bir mücadele izleyecekler. Taraftarımız desteklerini esirgemesin. Hep beraber sezonu en iyi şekilde bitirelim.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER