© Sporanki 2010

Spor Toto haftayı galibiyetle kapattı

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 22’inci haftasında Spor Toto Bingöl Solhanspor'u 3-2 mağlup etti. 

Başkent ekibi zorda olsa sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. 

Mücadelenin ilk setine Başkent ekibi Spor Toto iyi başladı. Hem etkili servis atan hem de köşe hücumlarında kusursuz oynayan Spor Toto 28 dakika süren bu seti 20-25 alarak 0-1 öne geçti.

İkinci sette Bingol Solhanspor üstünlüğü vardı. Ev sahibi bu sette etkili servis atan Solhanspor 26 dakika süren bu seti 25-17 alarak durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette yine Spor Toto üstünlüğü vardı. Başkent ekibi güçlü oyununu rakibine kabul ettirip hücumda etkili bir oyun ortaya koyunca 29 dakika süren bu seti 20-25 alarak 1-2 öne geçti.

Dördüncü set büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Setin ilk bölümü karşılıklı sayılarla geçerken final bölümünde iki takımda birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Son bölümde savunmada hata yapan Spor Toto rakibin etkili servislerine engel olamayınca 38 dakika süren bu seti Bingöl Solhanspor 29-27 alarak setlerde durumu 2-2’ye getirip maçı tie-break setine götürdü.

Tie-break setinde Spor Toto rakibine göz açtırmadı. Setin başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Başkent temsilcisi zorlanmadığı ve 20 dakika süren bu seti de 11-15 alarak parkeden 2-3 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyetin ardından Spor Toto 41 puanla ligde 5’nici sıradaki yerini korudu.

SALON: Merkez Karşıyaka

HAKEMLER: Gürhan Gül, Kadir Girente

BİNGÖL SOLHANSPOR: Azizcan Ataoğlan, Gabriel, Dautefendic, Uğur Kılınç, Grozdanov, Ediz Kaan Fırıncıoğlu (Burak Hazırol, Halil İbrahim Kurt, Fatih Yörümez, Celalettin Fedakar, Alper Omurca, Onur Çukur)

SPOR TOTO: Sercan Yüksel Bıdak, Mert Matic, Shoji, Ali Deniz Yılmaz, Oğuzhan Doğruluk, Baturalp Burak Güngör (Muhammed Aray, Ramazan Serkan Kılıç, Ali Deniz Yılmaz)

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER