© Sporanki 2010

Süper Lig Kulüpler birliği toplantısında sıcak dakikalar...

Süper Lig Kulüpler birliği toplantısında sıcak dakikalar...

Kulüpler Birliği Vakfı, olağan toplantısı İstanbul'da başladı. 

Conrad İstanbul Bosphorus Hotel'de yapılan toplantı, saat 14.00'te başladı.

Toplantıda Süper Lig'den düşmenin kaldırılması, yeni yabancı oyuncu kuralı ve yayıncı kuruluşla ilgili konuların gündeme geliyor.

Toplantıda sıcak saatler yaşanıyor. 

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kulüpler Birliği toplantısını terk etti. Ancak Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç, Berna Gözbaşı ile konuştuktan sonra ikna etti ve beraber içeri girdiler.

 Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, devam eden Kulüpler Birliği Vakfı toplantısını terk etti. Başkan Gözbaşı, Kayserispor İstanbul Temsilcisi Muhammed Ali Temel ile birlikte toplantının yapıldığı otelin dışarısına çıkarak bir süre görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında Berna Gözbaşı’nın hararetli konuşmaları dikkat çekti. Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç Başkan Gözbaşı’yı sakinleştirmek için yanına geldi ve daha sonra beraber toplantıya geri döndüler.

Gözbaşı ikinci kez salonu terk etti. Ancak bu sefer de Ankaragücü Başkanı Fatih Mert tarafından salona tekrar alındı.

 Bilindiği üzere Berna Gözbaşı, ligin son hafta mücadelesinde Trabzonspor'a sahalarında 2-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası maçın hakemine sitem etmişti.

ÇEBİ DÜŞME KALDIRILSIN

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: 

Pandemi döneminde ligin oynanmış bu halinde düşmenin olmasını istemiyorum. Küme düşmeyi kaldıralım. Gerçekten neler yaşandığını ben biliyorum. Pandeminin verdiği darbelerle küme düşen kıymetli şehir takımları var, kalsınlar. Üç takım fazla olsun, beraber oynayalım. Başkanların olduğu WhatsApp grubunda eleştirildim, haklıydılar. Bu sene bitmeden açıklama yaptım, haklıydılar. Ancak Kayseri, Ankara ve Malatya düşmesin.

7 TAKIM İSTEMİŞTİ

Lige verilen arada, Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü ve Kayserispor’dan oluşan 7 takım TFF’ye ‘Küme düşme kaldırılsın’ talebinde bulunmuştu.

Tekrardan başvuru yapan 7 takıma Beşiktaş, Fenerbahçe ve Denizlispor’dan destek geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER