© Sporanki 2010

Taşkın Aksoy: “Kolej takımı havası var”

 

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Taşkın Aksoy, takımı başında ilk kez sahaya çıkacağı Samsunspor maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aksoy’un açıklamalarında derlediklerimi şu şekilde:

-Maç haftası içindeyiz. Son 7 günde 8 antrenman yaptık. Takım, çok istekli, arzulu ve iştahlı. Söylediklerimin hemen hemen hepsini sahada uygulamaya çalışıyorlar. Benim oyun anlayışımı az çok benimsediler. Bu bir süreç, hemen ilk maçta, ikinci maçta gözükmez. Devamlı çalışacağız.

-Dinamik ve genç bir takımız ve takımdan çok memnunum. Samsunspor büyük hedeflerle sezona başladı, büyük transferler yaptı. Pek istedikleri gibi sezona başlayamadılar, hoca değişikliğine gittiler. Bu nedenle analiz yapmak zorlaşıyor çünkü yeni hoca ve yeni bir oyun anlayışı var.

-Samsun deplasmanında eğer korkmadan mücadele edersek, oradan puan ya da puanlar alarak buraya dönebiliriz.

-İmza attığım günden bu yana kendimi evimde gibi hissediyorum. Hem tesisi hem de takımı tanıyorum. Hiçbir uyum süreci yaşamadım. Gayet karakterli oyuncularım var. Kolej takımı havası var, içerisinde hiçbir gruplaşma yok, arkadaşlık son derece iyi. Kendi çalışma sistemimi bilen bir teknik kadroyla çalışmaktan da çok memnunum. Şu an çok memnunum, inşallah skorlarla da bunu gösterebiliriz.

-Transfer yasağımız devam ediyor. Hedefimiz mümkün olduğu kadar fazla puan toplamak. Almanya’da ben 7 yıl boyunca U23 düzeyinde takımlarla çalıştım. Genelde mücadele düzeyi yüksek olsa da tecrübesizlik puan kaybettirebiliyor.

-Süreç içerisinde gelişim kaydedebilirsek en geç 2’nci yarı daha fazla puan toplarız. Transfer açılırsa güzel ama açılmazsa da ben karamsar değilim. Bu kadro eğer fazla sakatlık ve cezalı duruma düşen oyuncu olmazsa, öyle ya da böyle ligde kalmayı gerçekleştirebilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER