© Sporanki 2010

"Tek Yürek Ankaragücü" filminin tanıtımı büyük beğeni topladı

MKE Ankaragücü Kulübünün, İmalatı Harbiye Dönemi'nden başlayan hikayesini konu alan "Tek Yürek Ankaragücü-İmalatı Harbiye Ruhuyla" filmininin tanıtımı oldukça beğeniyle karşılandı.

Gişe ve yayın gelirinin %80’i Ankaragücü'ne gelir olarak aktarılacağı Tek Yürek Ankaragücü filminin 27 Aralık’ta vizyona girmesi planlanıyor.

Filmin sponsorluğunu Ankaragücü yönetim kurulu üyeleri İsmail Mert Fırat, Mehmet Şahin ve Yusuf Buğra Tanık’ın yaptığı, senaryosunu Eyüp Coşkun’un yazdığı, yönetmenliğini Serdar Çetinkaya’nın yaptığı filmde birçok ünlü isim yer alıyor.

İmalatı Harbiyeliler o günlerde memleketi kurtarmak için tek yürek olmuştu, bugün ise bu armanın sevdalısı olan taraftarlar 8 yaşındaki Yiğit'i yaşatmak için tek yürek olup mücadele edecek. Yönetmen Serdar Çetinkaya: "Filmimizin başrol ve ana kadrosu çok değerli oyuncularımızdan oluşuyor. Her biri özel karakterlere hayat verecek. En çok merak edilen ise Atatürk’ü kimin oynayacağı oldu. Atatürk rolü için sayısız görüşmeler yaptık. Bu role hayat verecek isim dün netleşti. Önümüzdeki günlerde sürpriz ismi sizlerle paylaşacağız. Atatürk rolünü en iyi şekilde canlandıracağından hiç şüphem yok.’’

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER