© Sporanki 2010

Teknik direktörlüğe sürpriz isim!

Gençlerbirliği teknik direktörlük görevi için Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Recep Karatepe ile prensip anlaşmasına vardı. Kırmızı-siyahlı ekibin 46 yaşındaki teknik adamla sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sinan Kaloğlu ile yolların ayrılmasının ardından Gençlerbirliği’nde teknik direktörlük görevi için sürpriz bir isim görevlendiriliyor. Gençlerbirliği’nde Başkan Osman Sungur’un Recep Karatepe ile buluşarak el sıkıştığı öğrenildi.

İlk olarak akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen ve ardından GHA’nın Fenerbahçe kanadından edindiği bilgilere göre Gençlerbirliği’nin 1-2 gün içinde Recep Karatepe’yi teknik direktör olarak açıklaması bekleniyor.

46 yaşındaki Recep Karatepe kariyerinin ilk yıllarından itibaren Ersun Yanal’ın yardımcılığını yaptı. Ersun Yanal ile Fenerbahçe ve Trabzonspor’da çalışan Karatepe, 2020-21 sezonunda ligin son 11 haftasında Özcan Bizati’nin ekibinde Gençlerbirliği’nde de görev yapmıştı.

2021-22 sezonundan itibaren İsmail Kartal’ın ekibine katılan Recep Karatepe aynı sezon Bursaspor ve Fenerbahçe’de çalıştıktan sonra bu sezon da sarı-lacivertli ekipte yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER