© Sporanki 2010

Telekom antrenörü Burak Gören'den şok açıklama: "Ligin bitmesi zor"

Telekom antrenörü Burak Gören'den şok açıklama: "Ligin bitmesi zor"

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Türk Telekom Basketbol Takımı Başantenörü Burak Gören, Kovid-19 salgını nedeniyle 23. haftada duran ING Basketbol Süper Ligi'nin tamamlanmasının zor olduğunu söyledi.

Burak Gören yaptığı açıklamada, şunları söyledi.

 "Özellikle Türkiye Kupası'nda yarı final oynadıktan sonra, bunun getirdiği motivasyonla hem FIBA Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde çok iyi sonuçlar almaya başlamıştık. Bu duraklama hem Avrupa'daki hem de Türkiye'deki hedeflerimiz açısından bizi sıkıntıya düşürdü. Oynanmadan tamamlanan bir ligin burukluğu olur ama işin realitesi de var.

Bu saatten sonra liglerin oynanmasının çok mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bir defa oyuncuların ve teknik heyetin ciddi bir endişesi oluştu. Son hafta seyircisiz oynamıştık. Onun öncesindeki süreç hiç yaşamadığımız bir atmosferdi. Şimdi şartların eskiye dönmesi kısa dönemde çok mümkün gözükmüyor. Şampiyonlar Ligi maçları eylül ayına ertelendi. Bir başka problem de liglerin tamamlanması için oluşacak kadrolar. Birçok takım yabancı oyuncularıyla sözleşmesini feshetti. Bizim yabancı oyuncularımızın tamamı şu an ülkelerine gitti. Onların geri dönüş süreçleri var. Bütün bunları düşününce, ortada ciddi bir sorun yumağı gözüküyor. Tekrar toparlanıp oynama ihtimalini düşük görüyorum."

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER