© Sporanki 2010

"Tolga, Efkan ve Cephas için farklı bir program uyguluyoruz"

2024-2025 Sezonu kamp çalışmalarını Kayseri’de sürdüren MKE Ankaragücü, bugün yaptığı çift antrenmanla çalışmalarına devam etti. 

Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde güne fitness salonunda kuvvet antrenmanı ile başlayan oyuncular, akşam antrenmanına ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas çalışması ile devam eden antrenman, oyun planına dahil taktiksel çalışma ile sona erdi.

Kamp çalışmalarını değerlendiren Teknik Direktör Cihat Arslan; “Kamp yaptığımız yer, havası ve sahalarıyla çok uygun bir bölge” dedi.

Kamp programının çok yoğun bir tempoda sürdüğünü ifade eden Arslan; ” Kamp programımız dahilinde yapacağımız hazırlık karşılaşmaları ile takımımızın son durumunu değerlendireceğiz. Bu anlamda hazırlık karşılaşmaları bizim için çok önem arz ediyor. Kampımıza sonradan katılan Tolga Ciğerci, Efkan Bekiroğlu ve Renaldo Cephas için farklı bir program uyguluyoruz. Camiamızı mutlu etmek için verimli ve sonuç odaklı çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın desteği en az yaptığımız çalışmalar kadar bizim için önemli. Onların desteğini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkent ekibi, yarın sabah Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER