© Sporanki 2010

TSYD Ankara Şubesi’nden Keçiören Belediye Başkan Turgut Altınok’a ziyaret

TSYD Ankara Şubesi’nden Keçiören Belediye Başkan Turgut Altınok’a ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi yönetimi, Keçiören Belediyesi Başkanı Turgut Altınok ‘u makamında ziyaret etti. Kabulde Spor Daire Başkanı Necati Kılıç da yer aldı.

Başkanlık makamında yapılan kabulde belediyenin çalışmaları hakkında TSYD yönetimine bilgi veren Başkan Altınok, gece gündüz Keçiören sokaklarını adım adım dolaşarak vatandaşların dertlerini dinlediğini söyledi. Türkiye'nin en önemli sorunlarından birinin uyuşturucu olduğunu dile getiren Başkan Altınok, Keçiören'de de Belediye olarak uyuşturucuyla mücadele ettiklerini, bunda da başarılı olduklarını, temiz bir Keçiören yarattıklarını söyledi. 

TSYD Başkanı Ercan Ata'da Başkan Altınok'a TSYD'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Başkan'ın TSYD'e yaptığı ve yapacağı katkılardan dolayı teşekkür etti. Ayrıca Başkan Ata TSYD’ye yaptığı katkılardan dolayı Altınok’a teşekkür plaketi verdi.

Ziyarette Ercan Ata başkanlığında Genel Sekreter Adem Altan, Asbaşkanlar Mustafa Büyükışık, Bülent Karadaş, ve TSYD Sekretarya ve İdari Sorumlusu Figen Asiler yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER