© Sporanki 2010

Türk Telekom, Torun'u yüzledi

Türk Telekom, Torun'u yüzledi

FIBA Champions League 13. haftasında Polonya temsilcisi Torun'u konuk eden Türk Telekom baştan sona farklı üstün götürdüğü karşılaşmadan 100-87 galibiyetle ayrıldı.

Torun'u içeride iyi kapatan Türk Telekom, topu taşımalarına izin vermedi. Tempolu oyunuyla inanılmaz bir ritm yakalayan Telekom farkı çift hanelere çıkardı ve rakibine erken bir mola aldırdı. Damian Kulig'i pota altında iyi kapatan Telekom, rakibini hataya zorlayarak sayı bulmasına izin vermedi.Kalan dakikaları da farklı önde götüren mavi-beyazlılar ilk çeyreği 30-14 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğe Torun, Jakub Schenk ile hücumda daha iyi başlasa da Telekom'a yaklaşmakta zorlandı. Farkın etkisiyle bu dakikalarda genç oyuncusu Enes Berkay Taşkıran'a süre veren Telekom, skor üstünlüğünü sürdürmeye devam etti.Tüm hücum düzeni bozulan Torun, zorlama atışlarla ayakta kalmaya çalıştı. İkinci çeyrek Telekom'un 56-31 farklı üstünlüğüyle tamamlandı.

Üçüncü çeyrekte arka arkaya Torun rakibinin topunu alsa da bitirememesiyle krizden kurtulamadı. Telekom, rakibinin aksine daha rahat bir çeyrek geçirerek farklı üstünlüğü sürdürdü ve çeyreği 76-55 farklı tamamladı.

Son çeyrekte de farklı üstünlüğünü koruyan Telekom, karşılaşmadan 100-87 galibiyetle ayrıldı. Telekom'da Muhammed Baygül 18 sayı ve Moustapha Fall 16 sayıyla karşılaşmayı tamamlayarak galibiyette etkili rol oynadı.

Haber: Basket Faul / Resim Arşiv 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER