© Sporanki 2010

Türkiye'nin yüz akı Milli atlet Tuğba Danışmaz'a büyük haksızlık

Milli atlet Tuğba Danışmaz kendisine; vücudu, kıyafetleri, dövmeleri ve dini yüzünden saldıranlara cevap verdi. 

Tuğba Danışmaz yeni açıklamaları ile dikkat çekti. Milli atlet, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

"Suskunluğumu zayıflık sandınız"

Tuğba Danışmaz, yaptığı açıklamada;  "Küçük bir açıklama: Yazdıklarınızı, söylediklerinizi, duyduğum duymadığım konuşmalarınıza olabildiğince sessiz kalmaya özen gösterdim ama ben ne kadar sustuysam siz o kadar konuştunuz. Suskunluğumu zayıflık sandınız ve acımasızca eleştirilerde bulundunuz. Beni yaptığım işten, vücudumdan, kıyafetimden, dövmelerimden mensup olduğum dinden haddiniz, hakkınız olmadığı halde bir annenin evladı olduğumu unutup, insan olduğumu unutup yerden yere vurdunuz." dedi.

Milli atlet Danışmaz açıklamasına şu ifadelerle devam etti: "Kadın düşmanını erkekler sanırdım ama aranızda hemcinslerim de varmış. Siz bir baltaya sap olamamışken, eliniz bir yerinizde televizyon karşısında otururken ben tek ortak noktamız, şanlı bayrağımızı temsil edip elimden gelenin en iyisini yapmakla meşguldüm. Bunun anlamının ne kadar büyük olduğunu daha kavrayamamışken sizlerin aciz, fesat ve iğrenç yorumlarına maruz kalıyorum çünkü tek başarınız bu." 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER