© Sporanki 2010

Vedalaşma toplantısı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve takımın eski teknik direktörü Ömer Erdoğan yaşanan ayrılık sonrası basın toplantısı düzenledi.

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle kısa süren toplantıda 2 tarafında sorunsuz bir şekilde yollarını ayırdıkları ifade edildi. 

Koca, ", Bugün aslında hocamızla beraber yaşanan süreci uzun uzadıya açıklayıp bilgi vermek istedik. Ama deprem felaketinden dolayı bu meseleleri konuşma günü değil. Benim başkanlık dönemimde değer verdiğim şeyler vardır. Bugün ayrılmamıza rağmen insani bir duruş sergilememiz ve basın önünde fotoğrafı vermek gerekiyordu. Bu fotoğrafın anlamı şudur, Ömer Erdoğan hocamız isteğimizle davetimize icabet edip bizimle çalıştı. Karakterine, insanlığına, teknik adamlığına sonuna kadar güvendiğimizi bilmenizi isterim. Başkan olayım olmayayım, futbolun içinde olayım olmayayım, Ömer Erdoğan’la her zaman bir abi / kardeş ilişkisi içinde olacağımızı belirtmek için buradayım. ” dedi.

Başkan Faruk Koca, takımı yeni teknik direktör gelene kadar antrenör Sedat Ağçağ'ın çalıştıracağını ve transfer dönemi bitmeden bir yerli oyuncu daha alınacağı ifade etti. "Ara dönemde 3 transfer yaptıklarını hatırlatan Faruk Koca, "İki transfer hocamızın istediği isimlerdi. Hocamız forvetle ilgili, daha iyi bir tercih olma ihtimalini sordu. Mevcut oyuncuyla ilgili olumsuz kanaati yok. Ara transfer dönemi çok zor. Tek forvetimiz vardı. Mecburen oraya acil takviye yapmamız gerekiyordu. Bir yerli futbolcuyla ilgili görüşmemiz devam ediyor, Süper Lig'de oynayan. Netleşmediği için bir şey diyemem." dedi...

Başkan Koca, takımın yeni teknik direktörlüğü konusunda görüşmelere başlayacağını söyledi. 

Ömer Erdoğan ise şu ifadeleri kullandı. “Yönetim kalmamı istedi. Ama ayrıldım. Her iki taraf için de hayırlı olmasını dilediğim için bu kararı verdim. Başkanımızla bugün helalleşip ayrılabiliyorsak bu çok büyük bir erdemdir. Taraftarımız kararımı değiştirmem yönünde bana çok mesajlar attılar. Ben de onları seviyorum. Onlardan tek istediğim, bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yeni hocaya destek olmalarıdır...”

Faruk Koca ve Ömer Erdoğan vedalaşarak ayrıldılar. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER