© Sporanki 2010

Ya tamam, ya devam ! Yürekler Gençlerbirliği için atacak...

Gençlerbirliği, Süper Ligin  son haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Gençlerbirliği, sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Başkent ekibi maçı kazanır, Kayserispor'da Fenerbahçe'ye yenilirse kümede kalmayı ilan edecek. 

Medical Park Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Tugay Kaan Numanoğlu görev yapacak.

Ligde 68 puanda bulunan ve 4. sırayı garantileyen bordo-mavililer, 38 puanla 20. sırada yer alarak ligde kalma mücadelesi yapan rakibi ile sezonun son maçına çıkacak.

Geçen hafta konuk ettiği Göztepe'yi 5-3 yenerek kümede kalma şansını son haftaya taşıyan konuk Gençlerbirliği, mutlak galibiyet paraolasıyla sahaya çıkacak. 38 puanla haftaya 20. sırada giren başkent ekibine kümede kalmak için galibiyet de yetmeyebilir.

Son maçında Fenerbahçe'yi konuk edecek Hes Kablo Kayserispor, rakibi karşısında puan alması halinde Gençlerbirliği lige veda edecek.

Kayserispor'un Fenerbahçe'ye mağlup olması ve Gençlerbirliği'nin deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor'a üstünlük kurması halinde ise ikili averajda rakibinin gerisinde bulunan Hes Kablo Kayserispor, TFF 1. Lig'e düşecek

Trabzonspor'da Berat Özdemir ve Serkan Asan kart cezaları, Djanin ve Flavio da sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada yer alamayacak.

Trabzonspor ile Gençlerbirliği 72. randevuda

Trabzonspor ile Gençlerbirliği, ligde 72. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 71 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 40-12 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 19 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bordo-mavililer, söz konusu maçlarda 135 gol attı, kalesinde ise 66 gol gördü.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Edgar, Hugo, Marlon, Baker, Bakasetas, Abdülkadir, Yusuf, Nwakaeme, Ekuban

Gençlerbirliği: Nordfelt, Johansson, Metehan, Diego, Polomat, Soner, Mustafa, Ayite, Rahmetullah, Sefa, Stancu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER