© Sporanki 2010

Yabancılara 50 milyon TL!

 

Gençlerbirliği’nde sözleşmesi yeni sezonda da devam edecek yabancı futbolcuların kulübe maliyetinin yaklaşık 50 milyon TL olduğu öğrenildi.

Gençlerbirliği’nde 2023-24 sezonu için kontratı bulunan yabancı oyuncuların maliyeti kulübün geleceği önünde büyük bir engel olarak duruyor. Kırmızı-siyahlılarda, halen kadronun parçası olan yabancıların sözleşmeden doğan garanti alacakları 50 milyon TL’yi buldu.

Devre arasında transfer olan Moha ve Tiago Rodrigues’in sözleşmelerinin 1.5 yıllık olduğu, Jaime Ayovi, Souleymane Doukara, Gabriel Torje ve Thomas Fontaine’nin de sözleşmelerdeki opsiyonla 1 yıl daha kulüpte kalmaya hak kazandıkları ortaya çıkmıştı.

Gençlerbirliği, ayrıca Chukwuma Akabueze’nin (Bentley) de sözleşmesini 1 yıl uzatmıştı. Kiralık olarak Ukrayna’da forma giyen Oleksandr Belyaev’in de dönmesiyle toplam 8 yabancı futbolcunun alacağı paranın 2 milyon Euro’ya yaklaştığı öğrenildi.

Kırmızı-siyahlılar, teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun raporu doğrultusunda yeni sezonda kadroda düşünmediği isimlerle yolları ayırmak için pazarlık masasına oturacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER