© Sporanki 2010

Yenimahalle Belediyespor, Çek Cumhuriyeti deplasmanında...

 

EHF Kadınlar Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası'nda temsilcilerimizin mesaisi bu hafta oynanacak maçlar ile başlıyor

Armada Praxis Yalıkavak'ın Polanya'nın KPR Gminy Kobierzyce takımı ile 5 Ekim'de deplasmanda Adam Wojcik Spor Salonu'nda oynayacağı müsabaka saat 18.00'de başlayacak. Yenimahalle Belediyesi ise 5 Ekim'de Çek Cumhuriyeti'nden DHK Banik Most takımıyla Banik Most Spor Salonu'nda karşılaşacak. Müsabaka saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmanın rövanşı 6 Ekim'de yine aynı salonda saat 17.00'de oynanacak.

Görele Belediyesi, EHF Kadınlar Avrupa Kupası 2. Tur ilk maçında Kuzey Makedonya temsilcisi WHC Metalurg Avtokomanda takımı ile Görele 13 Şubat Spor Salonu'nda saat 17.00'de karşılaşacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalında canlı olarak yayınlanacak. Üsküdar Belediyesi ise Hırvatistan temsilcisi ZRK Bjelovar takımı ile Dvorana Europskih Prvaka Salonu'nda saat 20.00'de karşılaşacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ise rakibi ZRK Tivat ile ilk maçını 11 Ekim saat 16.00'da Bursa Üçevler Spor Salonu'nda oynayacak. Karşılaşmanın rövanşı yine aynı salonda 16.00'da yapılacak. İki karşılaşma da TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER