© Sporanki 2010

Ziraat Türkiye Kupası’nda güne 5 maçla devam edildi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda güne 5 maçla devam edildi.

Günün ilk maçında BB Erzurumspor, Esenler Erokspor’u 5-1 mağlup etti. Galibiyeti getiren golleri Emrah Başsan (2), Hamroun, Osman Çelik ve Ömer Şişmanoğlu attı. Esenler Erokspor’un tek golü Muammer Sarıkaya’dan geldi.

Bir diğer Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK, sahasında Kocaelispor’u, Zvonimir Kozulj, Kevin Mirallas ve Alexandru Maxim’in golleri ile 3-2 yendi. Kocaelispor’un gollerini ise Bahattin Köse ve Cerem Talha Dinçer attı.

Süper Lig lideri Alanyaspor, Adanaspor karşısında 5-1 kazandı ve tur atladı. Goller; 14 ve 69. dakikalarda Mustafa Pektemek, 17.dakikada Fatih Aksoy, 86.dakikada Umut Güneş ve 90+1.dakikada Adam Bareiro’dan geldi.

Günün sürprizine ise Adana Demirspor imza attı. Deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Adana ekibi, Yunus Akgün ve Mehmet Akyüz’ün golleri ile iki kez öne geçtiği maçta, Vitor Hugo’nun 55 ve 90+3.dakikalarda attığı gollere engel olamadı ve normal süre 2-2 sona erdi. Uzatma bölümünde de eşitlik bozulmazken Adana Demirspor, penaltı atışları sonucunda rakibine 4-3 üstünlük sağladı ve bir üst tura yükseldi.

Günün son maçında Fenerbahçe, sahasında Karacabey Belediyespor’u 1-0 yenerek son 16 turuna yükseldi. Fenerbahçe’nin golü, 11.dakikada Onur Özcan’ın topu kendi ağlarına göndermesi ile geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER